Kikerherne pallid wrapi vahel

Wrapi on hea kiire teha ning süüa, ning sinna vahele võib pista ,ükskõik mida hing ihkab. Seekord mõtlesin, et tahaks midagi põnevat. Kikerherned on minu toitude juures väga sage külaline ja pidevalt proovin ja katsetan uusi toite, see mõnus hernes peidab endas niipalju põnevat, lisaks sellele, et teda saab kasutada igasugustes pajaroogades ja hummuse valmistamisel siis saab sellest veel teha igasugu põnevaid taimseid kotlete või pallikesi. Seekord siis tegingi maitsekad kikerherne pallid wrapi vahel, vokitud köögiviljade, punapeedi ja tšilli kastmega.

Kikerherne pallide valmistamiseks läheb vaja:

400g konserv kikerherneid (leotatud)
40g suvikõrvitsat
3-4 päikese kuivatatud tomatit
3 spl riivsaia kikerherne massi hulka
kurkumit tunde järgi
smoked paprikat umb 1 tl

Valmistamine:

Võta vee sees leotatud kikerherned, purusta käte vahel või pudrunuiaga herned puruks, lisa tükeldatud suvikõrvits, päikesekuivatatud tomat ning riivsai. Maitsesta meresoola, kurkumi ja smoked paprikaga. Viimane jätab pallidele mõnusa kergelt paprikase maitse.

Veereta kikerherne massist pallid ning paneeri riivsai, aja pannil õli kuumaks ja fritüüri kuni pallid on mõlemalt poolt kuldpruunid.

Serveeri vokitud köögiviljade, punase peedi ja tšilli kastmega wrapi vahel.

Maitseb oivaliselt hästi!:)

IMG_4496

IMG_4474.JPG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s